Her er nogle dias shows fra Leo Madsen Maskiner, som kan ses ved at klikke direkte på billedet.

copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner
Erwin Junker foto med CNC styret rundlibere Takisawa foto med CNC styret drejebænke Jimtof 2010 med Takisawa drejebænke 23 værktøjer, er absolut en fordel for alle MAS foto med forskellige "Teach in" drejebænke BUB foto med forskellige optioner til rundslibere

 

 

Top Panel
Boreværk med 6 m Y-akse

TOS Varnsdorf har udviklet et nyt tårnboreværk model WRD 170 med en spindel diameter på 170 mm.
Boreværket kan leveres med et 2 akset fræse hoved med 0,001positionering og en Z akse på 1,5 m.
Boreværket kan leveres så der kan bearbejdes på et emne, mens der spændes op på det næste.
Spindelmotoren har 71kW som med en 3 trins gearkasse giver et højt omdrejningsmoment.

Vinkelbord til vingenav

Varnsdorf tilbyder nu et indbygget vinkel bord til den klassiske WHN 13. Med denne nye vinkel indstillings muglighed, vil det f.eks. være muligt at bearbejde alle siderne færdigt på et vingenav i en opspænding med den ønskede vinkel på alle fladerne. Prisen er kun 225.484 kr. og designet til masseproduktion.

Kraftig bearbejdning

 

TOS Varnsdorf har med den klassiske WHN 13 gennem mange år bevist sin egnethed, når der kræves kraftig fræsekapacitet under ekstreme forhold. Som f.eks. med dette 630 mm knivhoved som fræser en kraftig spån på bagsiden af emnet med et pænt udhæng på Waksen.

A+ R A-

TOS drejebænke gennem tiden

SN50C

TOS drejebænk, TOS Trencin, Trens drejebænk eller skal vi driste os til bare at kalde dem SN drejebænkene. Kært barn mange navne, men under alle omstændigheder en af Danmarks mest populære drejebænke.

Vi ved ikke hvor mange der står i Danmark den dag i dag, men der er solgt flere tusinde gennem tiden. For salget af SN drejebænke startede efter krigen, og efter at udenrigs-handelen blev givet frit i Tjekkoslovakiet kunne Leo Madsen maskiner igen handle direkte fabrikken TOS Trencin nu kaldet TRENS a.s.

Dette var igen indledningen til direkte samhandel med en række tjekkiske og slovakiske fabrikker, hvilket forsat er stærkt medvirkende til, at prisniveauet er meget lavt på trods af at kvalitetsniveauet er højnet væsentligt.

sn710

Sideløbende med de velkendte SN- og SUI-drejebænke, producerer man også de nye SN 500, SN630 og SN710 drejebænke, som mange af vore kunder nu vælger p.g.a. det nye elegante design. Den større boring (77/105/130 mm) og større hovedmotor på 7,5 kW. Spindelhastigheder fra 12,5 til 2000 omdr./min, hvilket gør maskinen velegnet til både større og mindre emner.

sui80

En anden faktor til de lave priser er, som cheferne for de forskellige afdelinger for nylig har påpeget i en undersøgelse. Er de store produktivitetsforbedringer p.g.a. fornyet maskinpark og nye produktionsstyrings værktøjer.

Modtag prisinformation på SN drejebænke via e-post fra Leo Madsen Maskiner , eller læs mere direkte hos leverandøren eller se flere SN maskinfoto i et dias show.

Borestang_3m_209p

3 meter lang forlænger, hvorpå man kan montere et styret hoved eller værktøj og samtidigt så også kan tager nogle kraftige spåner!
Ja det lyder næsten umuligt.
Men det er hvad Skoda kan på deres boreværk HCW-3, og så har denne maskine faktisk er storebror, som er endnu kraftigere. Den heder HCW-4, og kan leveres med en Y bevægelse på 10 meter, en kraftig 205 kW spindel motor og en samlet Z og W bevægelse på 3,8 meter. 

Oval_2_130pJa du læste rigtigt.
Takisawa er certificeret til produktion af F1 motore.
Højhastigheds drejning af ovale emner som motor stempler, motor ringe eller ovale gennemboringer til gas eller diesel motorer, kan drejes på Takisawas TPS serie af drejebænke.
Med et helt specielt design bevæges værktøjet synkront ned spindel omdrejningerne, så der kan drejes ovale emner med meget specielle former som det kan ses på fotoet.

Højhastigheds center

Vi kan nu tilbyde hurtige horisontale bearbejdningscentre fra KIWA til en rigtig god pris. Udover et Japansk højhastigheds bearbejdningscenter får man også et center, som senere kan udbygges så det passer optimalt til jeres produktion.

Få en snak om maskiner

  • AKIRA 160RT 4 5Akse 2
  • FNG32 JPG
  • SN 50 C
  • TS 4000YS

Ring til os på tlf. 39 29 42 22

 


Copyright - Leo Madsen Maskiner ApS - Algade 53 - 4281 Gørlev - Tlf: 39 29 42 22
Fax: 39 29 25 20 - E-Post: info@LMmaskiner.dk