Her er nogle dias shows fra Leo Madsen Maskiner, som kan ses ved at klikke direkte på billedet.

copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner
Erwin Junker foto med CNC styret rundlibere Takisawa foto med CNC styret drejebænke Jimtof 2010 med Takisawa drejebænke 23 værktøjer, er absolut en fordel for alle MAS foto med forskellige "Teach in" drejebænke BUB foto med forskellige optioner til rundslibere

 

 

Top Panel
Boreværk med 6 m Y-akse

TOS Varnsdorf har udviklet et nyt tårnboreværk model WRD 170 med en spindel diameter på 170 mm.
Boreværket kan leveres med et 2 akset fræse hoved med 0,001positionering og en Z akse på 1,5 m.
Boreværket kan leveres så der kan bearbejdes på et emne, mens der spændes op på det næste.
Spindelmotoren har 71kW som med en 3 trins gearkasse giver et højt omdrejningsmoment.

Vinkelbord til vingenav

Varnsdorf tilbyder nu et indbygget vinkel bord til den klassiske WHN 13. Med denne nye vinkel indstillings muglighed, vil det f.eks. være muligt at bearbejde alle siderne færdigt på et vingenav i en opspænding med den ønskede vinkel på alle fladerne. Prisen er kun 225.484 kr. og designet til masseproduktion.

Kraftig bearbejdning

 

TOS Varnsdorf har med den klassiske WHN 13 gennem mange år bevist sin egnethed, når der kræves kraftig fræsekapacitet under ekstreme forhold. Som f.eks. med dette 630 mm knivhoved som fræser en kraftig spån på bagsiden af emnet med et pænt udhæng på Waksen.

A+ R A-

TOS TRENS SUI80 Drejebænk


SUI80 drejebænken er den største drejebænk fra Trens, og den har været på markedet i mange år hvor den har imponeret kunderne ved bearbejdning af mange store og alsidige opgaver. Sammenlignet med alle andre SN drejebænke, har SUI80 den kraftigste spindeldok og vangeopbygning hvor vangerne er hærdet og slebet. Et Automa­tisk smøressystem smører spindeldokken, gearkassen,  forklædet samt de hærdede og slebne vanger.

Specifikationer for SUI80SUI80-2011p260
 • Sving over vangen: Ø 800 mm
 • Sving o. tværslæden: Ø 520 mm
 • Stangkapacitet: Ø 92 mm
 • Drejelængde: 1-2-3-4-6-8m
 • Sp. omdrejninger.: 1400 o/min
 • Spindel motor: 15 kW
 • 4 stations stålholder

Betjeningen er også blevet lettere, for håndteringen af gearsystemet, samt et helt nyt og meget betjeningsvenligt design.

Som på alle andre SN-drejebænke så har SUI80 også en blød spindel start og stop funktion, således at de store emner ikke glider i bakkerne ved stop og start af trekloen. Betjeningen er også let via det gennemtænkte og enkle tilspændings greb hvor alle længde og tværgående bevægelser styres.

SUI80 leveres: med halogenbelysning, reduktionspatron MK 6/5, fast pino­l MK 5, Elektrisk sikkerhedsbremse, spånbakke, kølevandsanordning, medfølgende bag afskærmning i stål, sikkerheds afskærmning af patron, 1 sæt vekselhjul for gevindskæring, 1 sæt betjeningsværktøj, ekstra sikringsstifter og brugsanvis­ning på CD.

Modtag prisinformation på SUI80 via e-post fraLeo Madsen Maskiner, eller læs mere direkte hos leverandøren eller se flere SN maskinfoto i et dias show.

Borestang_3m_209p

3 meter lang forlænger, hvorpå man kan montere et styret hoved eller værktøj og samtidigt så også kan tager nogle kraftige spåner!
Ja det lyder næsten umuligt.
Men det er hvad Skoda kan på deres boreværk HCW-3, og så har denne maskine faktisk er storebror, som er endnu kraftigere. Den heder HCW-4, og kan leveres med en Y bevægelse på 10 meter, en kraftig 205 kW spindel motor og en samlet Z og W bevægelse på 3,8 meter. 

Oval_2_130pJa du læste rigtigt.
Takisawa er certificeret til produktion af F1 motore.
Højhastigheds drejning af ovale emner som motor stempler, motor ringe eller ovale gennemboringer til gas eller diesel motorer, kan drejes på Takisawas TPS serie af drejebænke.
Med et helt specielt design bevæges værktøjet synkront ned spindel omdrejningerne, så der kan drejes ovale emner med meget specielle former som det kan ses på fotoet.

Vertikalt center med 2200 mm X vandring

Vi tilbyder store vertikale bearbejdningscentre fra MillStar til rigtig gode priser. Alle maskinerne er bygget på et meget kraftigt fundament og har hærdet og slebne vanger for optimal fræse kapacitet. Det første center er leveret og har en X vandring på 2200 mm. 

Få en snak om maskiner

 • AKIRA 160RT 4 5Akse 2
 • FNG32 JPG
 • SN 50 C
 • TS 4000YS

Ring til os på tlf. 39 29 42 22

 


Copyright - Leo Madsen Maskiner ApS - Algade 53 - 4281 Gørlev - Tlf: 39 29 42 22
Fax: 39 29 25 20 - E-Post: info@LMmaskiner.dk