Her er nogle dias shows fra Leo Madsen Maskiner, som kan ses ved at klikke direkte på billedet.

copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner
Erwin Junker foto med CNC styret rundlibere Takisawa foto med CNC styret drejebænke Jimtof 2010 med Takisawa drejebænke 23 værktøjer, er absolut en fordel for alle MAS foto med forskellige "Teach in" drejebænke BUB foto med forskellige optioner til rundslibere

 

 

Top Panel
Boreværk med 6 m Y-akse

TOS Varnsdorf har udviklet et nyt tårnboreværk model WRD 170 med en spindel diameter på 170 mm.
Boreværket kan leveres med et 2 akset fræse hoved med 0,001positionering og en Z akse på 1,5 m.
Boreværket kan leveres så der kan bearbejdes på et emne, mens der spændes op på det næste.
Spindelmotoren har 71kW som med en 3 trins gearkasse giver et højt omdrejningsmoment.

Vinkelbord til vingenav

Varnsdorf tilbyder nu et indbygget vinkel bord til den klassiske WHN 13. Med denne nye vinkel indstillings muglighed, vil det f.eks. være muligt at bearbejde alle siderne færdigt på et vingenav i en opspænding med den ønskede vinkel på alle fladerne. Prisen er kun 225.484 kr. og designet til masseproduktion.

Kraftig bearbejdning

 

TOS Varnsdorf har med den klassiske WHN 13 gennem mange år bevist sin egnethed, når der kræves kraftig fræsekapacitet under ekstreme forhold. Som f.eks. med dette 630 mm knivhoved som fræser en kraftig spån på bagsiden af emnet med et pænt udhæng på Waksen.

A+ R A-

TOS-drejebænke en af Danmarks mest populære drejebænke

SN50C_11p400

Trens har under sit tidligere navn TOS Trencin fremstillet drejebænke siden 1951, og er i dag en af de allerstørste fabrikker for konventionelle drejebænke i Europa. I Danmark er det den mest mest solgte drejebænk gennem årene, og årsagen til dette findes i det gunstige forhold mellem pris og kvalitet.
Før i tiden var det mest prisen, som var årsagen til den store popularitet, men i dag er det mere kvaliteten og stivheden i maskinen, der har overbevist sine brugere om Tren’s kvalitet og pålidelighed, så der er ingen tvivl, når disse erfarne brugere møder op. De ved nøjagtigt hvad de vil havde.

I dag er det forsat kun SN-drejebænkene som kan tilbyde operatøren en blød spindel start og stop funktion, således at store emner ikke glider i bakkerne ved stop og start af trekloen, samt et gennemtænkt og enkelt tilspændings greb, der sikre at alle kan bruge en SN drejebænk efter 2 minutters instruktion.

SN 40 og SN400 er udgået af produktionen, hvilket vil sige at Trens idag producerer følgende maskiner: SN32, SN50C, SN71C, SN500SA, SN710S og SUI 80 som De kan læse mere om under hver maskine.

SUI80_11p500

TRENS har taget maskindirektivet og CE-mærkningen meget seriøst. Foruden alle de nødvendige sikkerheds-foranstaltninger er el-udstyret på drejebænkene omkonstrueret efter VDE-normen med brug af Sprecher-Schuh komponenter, og fabrikken har siden 1996 har været  ISO- 9001 certificeret.

Modtag prisinformation på SN drejebænke via e-post fra Leo Madsen Maskiner , eller læs mere direkte hos leverandøren eller se flere SN maskinfoto i et dias show.

Borestang_3m_209p

3 meter lang forlænger, hvorpå man kan montere et styret hoved eller værktøj og samtidigt så også kan tager nogle kraftige spåner!
Ja det lyder næsten umuligt.
Men det er hvad Skoda kan på deres boreværk HCW-3, og så har denne maskine faktisk er storebror, som er endnu kraftigere. Den heder HCW-4, og kan leveres med en Y bevægelse på 10 meter, en kraftig 205 kW spindel motor og en samlet Z og W bevægelse på 3,8 meter. 

Oval_2_130pJa du læste rigtigt.
Takisawa er certificeret til produktion af F1 motore.
Højhastigheds drejning af ovale emner som motor stempler, motor ringe eller ovale gennemboringer til gas eller diesel motorer, kan drejes på Takisawas TPS serie af drejebænke.
Med et helt specielt design bevæges værktøjet synkront ned spindel omdrejningerne, så der kan drejes ovale emner med meget specielle former som det kan ses på fotoet.

Højhastigheds center

Vi kan nu tilbyde hurtige horisontale bearbejdningscentre fra KIWA til en rigtig god pris. Udover et Japansk højhastigheds bearbejdningscenter får man også et center, som senere kan udbygges så det passer optimalt til jeres produktion.

Få en snak om maskiner

  • AKIRA 160RT 4 5Akse 2
  • FNG32 JPG
  • SN 50 C
  • TS 4000YS

Ring til os på tlf. 39 29 42 22

 


Copyright - Leo Madsen Maskiner ApS - Algade 53 - 4281 Gørlev - Tlf: 39 29 42 22
Fax: 39 29 25 20 - E-Post: info@LMmaskiner.dk