Her er nogle dias shows fra Leo Madsen Maskiner, som kan ses ved at klikke direkte på billedet.

copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner
Erwin Junker foto med CNC styret rundlibere Takisawa foto med CNC styret drejebænke Jimtof 2010 med Takisawa drejebænke 23 værktøjer, er absolut en fordel for alle MAS foto med forskellige "Teach in" drejebænke BUB foto med forskellige optioner til rundslibere

 

 

Top Panel
Boreværk med 6 m Y-akse

TOS Varnsdorf har udviklet et nyt tårnboreværk model WRD 170 med en spindel diameter på 170 mm.
Boreværket kan leveres med et 2 akset fræse hoved med 0,001positionering og en Z akse på 1,5 m.
Boreværket kan leveres så der kan bearbejdes på et emne, mens der spændes op på det næste.
Spindelmotoren har 71kW som med en 3 trins gearkasse giver et højt omdrejningsmoment.

Vinkelbord til vingenav

Varnsdorf tilbyder nu et indbygget vinkel bord til den klassiske WHN 13. Med denne nye vinkel indstillings muglighed, vil det f.eks. være muligt at bearbejde alle siderne færdigt på et vingenav i en opspænding med den ønskede vinkel på alle fladerne. Prisen er kun 225.484 kr. og designet til masseproduktion.

Kraftig bearbejdning

 

TOS Varnsdorf har med den klassiske WHN 13 gennem mange år bevist sin egnethed, når der kræves kraftig fræsekapacitet under ekstreme forhold. Som f.eks. med dette 630 mm knivhoved som fræser en kraftig spån på bagsiden af emnet med et pænt udhæng på Waksen.

A+ R A-

Flere vanget drejebænke

LL950_500p

Med flere vanget drejebænke kan lange aksler, som skal understøttes af briller bearbejdes uden at konflikte med brillerne. LL-950 drejebænken fra L&L har 5 vanger, hvorved lange aksler som kræver understøttelse af flere briller, nu bearbejdes frit uden at konflikte med brillerne, fordi slæden med revolverhovedet bevæges frit via 2 separate vanger. Spindel- og pinol- dokken samt alle brillerne bæres og styres af 3 andre vanger. Maskinen har således 5 vanger der alle understøttes af et kraftigt fundament.

Slæden bevæges via 2 kraftige boksvanger på frontsiden. Bevægelsen sker via en roterende kuglemøtrik på en kraftig kuglespindel der er fast forankret midt mellem vangerne. Møtrikken drives af en servo motor. Denne konstruktion forhindrer vibration fra kuglespindlen, samt nedbøjning med vibration og unøjagtighed til følge.

LL950_Options_450p

Et horisontalt 4 positioner hydraulisk værktøjshoved til værktøjer med et tværsnit på 32 eller 40 mm. Eller et vertikalt 8 eller 12 positioner hydraulisk værktøjshoved evt. med roterende værktøj.

Brillerne er åbne ud mod værktøjet, så man frit kan dreje i hele emnets længde, leveres med nålelejer, hydraulisk spænding, automatisk centrering alt afhængig af emnets udformning og krav.

Den kraftige ribbe konstruktion for spindeldokken giver mulighed for en spindel boring fra Ø 153 og op til Ø 305 mm evt. med en patron i begge ender af spindlen.

Pinoldokken kan bevæges frit i hele bearbejdningsområdet, og de 200 mm store indbyggede lejer i pinolrøret samt en pinoldok der hviler på to kraftige boksvanger samt styres af en prismevange der sikre en nøjagtig og stabil bearbejdning for selv meget store emner.

Maskinen er forsynet med spåntransportør på front og bagside, så der er plads til store mængder kølevand i de to kar for spåntransportørerne.
Der er fuld afskærmning på bagsiden og nemt bevægelige afskærmninger på frontsiden.
 
LL 950 leveres med nyeste teknologi fra FANUC og styringen er en 0i-TD CNC styring. Fanuc betjeningspanelet følger med den ene frontafskærmning så operatøren har let ved at betjene maskinen.

Hoveddata forLL- 950LL950_Turret_250p

Drejediameter
Drejelængde
Spindelboring
Sving over vangen
Spindelomdrejninger
Spindelmotor
X-askebevægelse
Z-askebevægelse
Antal værktøj
Antal vanger
Vangebrede
C-akse

950 mm
4-8000 mm
153-305 mm
950 mm
6-400 omdr
26-37 kW
480 mm
4-8000 mm
4 - 12 stk
5 stk
990 mm
0,001 mm

Der kan leveres meget special udstyr som store borestænger på separat slæde, Sub spindel med 305 mm boring for gennem gående akser se nedenstående dias show.

Modtag prisinformation på LL950 via e-post fraLeo Madsen Maskiner, eller læs mere direkte hos leverandøren eller se flere Takisawa foto i et dias show.

Borestang_3m_209p

3 meter lang forlænger, hvorpå man kan montere et styret hoved eller værktøj og samtidigt så også kan tager nogle kraftige spåner!
Ja det lyder næsten umuligt.
Men det er hvad Skoda kan på deres boreværk HCW-3, og så har denne maskine faktisk er storebror, som er endnu kraftigere. Den heder HCW-4, og kan leveres med en Y bevægelse på 10 meter, en kraftig 205 kW spindel motor og en samlet Z og W bevægelse på 3,8 meter. 

Oval_2_130pJa du læste rigtigt.
Takisawa er certificeret til produktion af F1 motore.
Højhastigheds drejning af ovale emner som motor stempler, motor ringe eller ovale gennemboringer til gas eller diesel motorer, kan drejes på Takisawas TPS serie af drejebænke.
Med et helt specielt design bevæges værktøjet synkront ned spindel omdrejningerne, så der kan drejes ovale emner med meget specielle former som det kan ses på fotoet.

Boreværk med 6 m Y vandring

TOS Varnsdorf kan nu levere et nyt boreværk model WRD 170 med en spindeldiameter på 170 mm. Boreværket kan leveres med en Y akse bevægelse på 6 m og Z akse på 1,5 m. X aksen  kan leveres så lang, så der kan produceres på det ene bord mens der spændes op på det næste. Spindelmotoren har 71kW der samen med en 3 trins gearkasse giver et højt omdrejningsmoment.

 

Få en snak om maskiner

  • AKIRA 160RT 4 5Akse 2
  • FNG32 JPG
  • SN 50 C
  • TS 4000YS

Ring til os på tlf. 39 29 42 22

 


Copyright - Leo Madsen Maskiner ApS - Algade 53 - 4281 Gørlev - Tlf: 39 29 42 22
Fax: 39 29 25 20 - E-Post: info@LMmaskiner.dk