Her er nogle dias shows fra Leo Madsen Maskiner, som kan ses ved at klikke direkte på billedet.

copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner copyright Leo Madsen Maskiner
Erwin Junker foto med CNC styret rundlibere Takisawa foto med CNC styret drejebænke Jimtof 2010 med Takisawa drejebænke 23 værktøjer, er absolut en fordel for alle MAS foto med forskellige "Teach in" drejebænke BUB foto med forskellige optioner til rundslibere

 

 

Top Panel
Boreværk med 6 m Y-akse

TOS Varnsdorf har udviklet et nyt tårnboreværk model WRD 170 med en spindel diameter på 170 mm.
Boreværket kan leveres med et 2 akset fræse hoved med 0,001positionering og en Z akse på 1,5 m.
Boreværket kan leveres så der kan bearbejdes på et emne, mens der spændes op på det næste.
Spindelmotoren har 71kW som med en 3 trins gearkasse giver et højt omdrejningsmoment.

Vinkelbord til vingenav

Varnsdorf tilbyder nu et indbygget vinkel bord til den klassiske WHN 13. Med denne nye vinkel indstillings muglighed, vil det f.eks. være muligt at bearbejde alle siderne færdigt på et vingenav i en opspænding med den ønskede vinkel på alle fladerne. Prisen er kun 225.484 kr. og designet til masseproduktion.

Kraftig bearbejdning

 

TOS Varnsdorf har med den klassiske WHN 13 gennem mange år bevist sin egnethed, når der kræves kraftig fræsekapacitet under ekstreme forhold. Som f.eks. med dette 630 mm knivhoved som fræser en kraftig spån på bagsiden af emnet med et pænt udhæng på Waksen.

A+ R A-

Billig drejebænk fuld CNC styret


ml480-500p

Drejebænke til bedste pris! Yang´s SL CNC drejebænk's serie, hvor man får den bedst mulige pris.

SL-120 drejebænkene leveres i 2 versioner, en med et almindeligt revolverhoved eller med en fast værktøjsslæde. Maskin stabiliteten sikres via det kasse formede fundament kombineret med den 45 grader skrå overdel der sikre et godt spånfald. For SL 120 er drejediameteren er på Ø 135 x 150 mm, med en X- og Z-vandring på 230/230 mm, og et sving på 330 mm. En spindelboring på 80 mm med stang kapacitet på 45 mm, og en hovedmotor på 11 kW.

SL-200  leveres med 10 positioners revolverhoved, et emnesving på 480 mm, en max. bearbejdning på Ø 210 mm * 508 mm, samt en stang kapacitet på Ø 51 mm .

Yang har til disse drejebænke udviklet et nyt værktøjshoved med 10 stationer, der drives elektrisk og spændes hydraulisk. Værktøjsskiftet er hurtigere og de flytbare værktøjsholdere er designet til køling gennem værktøjerne.

Optimal spånafgang via det store spånområde under spindlen sammen med det skrå design og spule anordningen sikre optimal kølevands flow og spån-afgang.

Som ekstra tilbehør kan bl.a. fås: 315 mm patron, spåntransportør, automatisk dør, fodpedal til pinoldokken, manuel eller automatisk værktøjsmålearm og hydraulisk tangspænde anordning.

SL serien er udstyret med elektronik, servomotorer og styring fra FANUC. Styringen er den mest solgte 0Ti styring inkl. faciliteter som: 320m hukommelse, 64 offset til såvel slid som geometri og makro B, og mange andre faciliteter man normalt skal betale ekstra for.

Hoveddata for SL-200sl120
 • Drejediameter 210 mm
 • Drejelængde 508 mm
 • Stangkapacitet 62 mm
 • Sving over vange 480 mm
 • Ilgang, X- og Z-aksen 30 m/min
 • Spindelhastighed 4500 0/min
 • Spindel motor  15 kW (50% ED)
 • Værktøjsstationer 10 stk.

Modtag prisinformation på SL Drejebænkene via e-post fraLeo Madsen Maskiner, eller læs mere direkte hos leverandøren eller se flere Yang/Yida foto i et dias show.

Borestang_3m_209p

3 meter lang forlænger, hvorpå man kan montere et styret hoved eller værktøj og samtidigt så også kan tager nogle kraftige spåner!
Ja det lyder næsten umuligt.
Men det er hvad Skoda kan på deres boreværk HCW-3, og så har denne maskine faktisk er storebror, som er endnu kraftigere. Den heder HCW-4, og kan leveres med en Y bevægelse på 10 meter, en kraftig 205 kW spindel motor og en samlet Z og W bevægelse på 3,8 meter. 

Oval_2_130pJa du læste rigtigt.
Takisawa er certificeret til produktion af F1 motore.
Højhastigheds drejning af ovale emner som motor stempler, motor ringe eller ovale gennemboringer til gas eller diesel motorer, kan drejes på Takisawas TPS serie af drejebænke.
Med et helt specielt design bevæges værktøjet synkront ned spindel omdrejningerne, så der kan drejes ovale emner med meget specielle former som det kan ses på fotoet.

Højhastigheds center

Vi kan nu tilbyde hurtige horisontale bearbejdningscentre fra KIWA til en rigtig god pris. Udover et Japansk højhastigheds bearbejdningscenter får man også et center, som senere kan udbygges så det passer optimalt til jeres produktion.

Få en snak om maskiner

 • AKIRA 160RT 4 5Akse 2
 • FNG32 JPG
 • SN 50 C
 • TS 4000YS

Ring til os på tlf. 39 29 42 22

 


Copyright - Leo Madsen Maskiner ApS - Algade 53 - 4281 Gørlev - Tlf: 39 29 42 22
Fax: 39 29 25 20 - E-Post: info@LMmaskiner.dk